Hlavní obsah

Precedens před výjimečným koncertem představuje písničku a klip V minulým životě

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pražská skupina Precedens vydala písničku V minulým životě, kterou opatřila videoklipem. Ten prezentuje její současnou tvář a napovídá, v jaké náladě by se mělo nést nové album, na kterém kapela pracuje. Hudbu i text písně napsal Martin Němec, jenž vymyslel i námět klipu a režíroval ho. Kameru vedl Vladimír Holomek, výtvarně spolupracoval Jiří Černický.

Klip skupiny PrecedensVideo: Kapela Precedens

 
Článek

„Ten klip i písnička mě stály hodně energie a také mi přinesly radost z tvorby a zejména z nezištné spolupráce mnoha přátel dávných i těch nových, které jsem díky tomu poznal. Svět není tak špatný, když si lidi dokážou pomáhat při tak veskrze absurdní činnosti, jakou je natáčení videoklipu. Všem, kdo se na tom podíleli, moc a moc děkuju. Vymyslel jsem si takový malý sen a společně jsme ho přivedli k životu,“ svěřil se kapelník skupiny Precedens Martin Němec.

„Je fajn, že se stále dá vytvořit něco takříkajíc na koleně. V tomto případě to bylo koleno mé,“ dodal ještě.

Nová píseň Precedensu, ve které zpívá Iva Marešová, zazní na koncertu skupiny v pondělí 10. září na Střeleckém ostrově v Praze. Výjimečný bude tím, že na něm vystoupí i hosté Petr Kolář a Jan Sahara Hedl, bývalí zpěváci kapely. Začátek koncertu je v 19 hodin.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám