Hlavní obsah

Právo partnerem karlovarského festivalu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Deník Právo bude letos poprvé exkluzívním mediálním partnerem Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary v oboru tištěných deníků. Smlouvu o partnerství podepsali prezident MFF Jiří Bartoška a šéfredaktor Práva Zdeněk Porybný. Právo tak vystřídá deník MF Dnes, který byl partnerem festivalu v posledních letech.

Foto: archiv Kontrast

Pavel Wožniak (vpravo) se členy vokální skupiny Kontrast - Vilémem Kijonkou a Jindřichem Vobořilem.

Článek

"Pro náš deník je to bezpochyby velká čest, ale i závazek, protože karlovarský festival je jednou z nejvýznamnějších kulturních akcí u nás. Jako festival kategorie A každoročně představuje desítky prvotřídních filmů světové produkce. A nejen to. Rozsáhlé přehlídky nezávislých a alternativních snímků přitahují do Karlových Varů tisíce filmových nadšenců, které chceme kvalifikovaně informovat o veškerém festivalovém dění. Věřím, že naše spolupráce prospěje jak festivalu, tak Právu," uvedl po podpisu smlouvy Zdeněk Porybný.

Dodal, že festivalové partnerství deníku bude doprovázeno i partnerstvím nejnavštěvovanějšího českého internetového zpravodajského serveru Novinky.cz, který je vydáván společně Právem a portálem Seznam.

Jiří Bartoška si od nového mediálního partnera slibuje objektivní a profesionální přístup k festivalovému zpravodajství. "Právo patří k nejčtenějším seriózním českým deníkům, který se systematicky věnuje české kultuře, a zejména filmu," řekl po podpisu smlouvy.

Reklama

Výběr článků

Načítám