Hlavní obsah

Potvrzeno: Ozzy míří do Prahy a s ním i Korn

Agentura Interkoncerts v úterý potvrdila informaci, kterou jsme zveřejnili minulý týden: Ozzy Osbourne skutečně vystoupí 26. 6. v pražské Sazka Aréně. Nebude ale sám, přiveze s sebou také Korn a Black Label Society.

Článek

Ozzy Osbourne u nás byl naposledy v roce 2005 a dočkal se ovací na přecpaném stadiónu Sparty. Navzdory tomu, že Ozzy je už hodně vyčerpaný a nemá ani takový hlas jako dříve, zůstává hvězdou první kategorie a vždy na něj přijdou tisíce lidí.

Ozzy chce navíc letos vydat novou desku se Zakkem Wyldem, Mikem Bordinem a Robem "Blasko" Nicholsonem - tedy bez kultovních sabbatů. Zbytek bývalé skupiny si chce vydat vlastní album bez Ozzyho. Zpívat má Ronnie James Dio.

Kapela Korn se vrací do Česka také po dvou letech. Fieldy, James "Munky" Shaffer, David Silveria, Brian "Head" Welch a Jonathan Davis pocházející z amerického Bakersfieldu, ale prorazili v Los Angeles jako Korn. Kombinují hip-hopvé prvky s nekompromisním metalem. Svůj temný eponymní debut vydali v roce 1994.

V roce 1996 následovala deska Life is peachy, která přinesla i větší komerční úspěch. Další alba se jmenovala Follow the leader, Issues, Untouchables a Take a look in the mirror. Naposledy připravili pro své fanoušky před dvěma lety desku See you on the other side.

Roli druhé předkapely, nebo chcete-li hosta, dostala kapela Osbournova spolupracovníka Zakka Wylda Black Label Society.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám