Hlavní obsah

Plant popřel, že vyjede na turné s Led Zeppelin

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Podle listu The Sun měl zpěvák Robert Plant vyrazit se skupinou Led Zeppelin na turné. Bohužel pro fanoušky se jednalo o kachnu nepříliš seriózního deníku. Plant v rozhovoru pro BBC vše popřel.

Článek

Plant uvedl, že tyto spekulace jsou "frustrující a směšné". Na žádné turné nepojede nejméně dva roky poté, co skončí aktuální šňůra ke zdařilému a cenou Grammy ověnčenému albu Raising Sand, které vydal s americkou country zpěvačkou Alison Kraussovou. Recenze zde

"Pokud by si někdo kupoval online lístky na takové koncerty, kupuje si falešné lístky," píše se v tiskovém prohlášení, které Plant vydal. Zpěvák dodává, že "přeje Jimmy Pageovi, Johnu Paulu Jonesovi a Jasonu Bonhamovi (syn bývalého bubeníka Led Zeppelin) úspěch s jejich budoucími projekty."

Page, Bonham a Jones jamují

Trojice Jimmy Page, John Paul Jones a Jason Bonham se přes léto scházela ve studiu a pracovala na nových nápadech. Plant s nimi ale nikdy nezpíval a o turné nemluvil.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám