Hlavní obsah

Písničkář Pokáč spojil síly s B-Side Bandem a vydává skladbu Co z tebe bude

Právo, jaš, kul

Druhým singlem z alba Folk Swings, které vyšlo v pátek, je sympatická hříčka Co z tebe bude, za níž stojí textař a zpěvák Pokáč. Nové aranžmá písni dodalo na působivé vážnosti a videoklipem Pokáč potvrdil svou muzikantskou všestrannost.

Pokáč a B-Side Band v klipu k písni Co z tebe bude.Video: Universal Music

 
Článek

Album Folk Swings nabízí slavné skladby ve swingových úpravách, kterých se ujali folkaři v čele s Jarkem Nohavicou, Vlastou Redlem, Samsonem Lenkem, Radkem Pastrňákem nebo Slávkem Janouškem.

Na albu zazní také popové hlasy Ewy Farné, Vojtěcha Dyka, Pokáče, Petra Rybíze Tomana, Kristýny Daňhelové a dalších, kteří ztvárnili nové verze již zesnulých autorů. Celý projekt Folk Swings se uzavře dvěma brněnskými koncerty, které se uskuteční v květnu v Sono centru.

O spolupráci s B-side Bandem a projektu Folk Swings mluví Pokáč jako o skvělé zkušenosti. „Být součástí projektu Folk Swings je ohromná čest. Když jsem dostal nabídku, ani chvilku jsem neváhal. To, že zrovna písnička Co z tebe bude jde ven jako singl společně s albem, je bomba,“ komentuje počin Pokáč.

Za námětem videoklipu stojí zpěvák spolu s režisérem Jakubem Mahdalem. „Vzhledem k situaci jsme chtěli natáčet v co nejmenším počtu lidí, takže ve finále jsme tam vlastně byli jen já a Kuba za kamerou. Ale je tam i téměř celý orchestr i s osvětlovačem a diváky,“ tvrdí Pokáč.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám