Hlavní obsah

Phil Collins se léčí v Praze

Právo, špu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Anglický zpěvák a bubeník Phil Collins sice přeložil své dva pražské koncerty na 23. a 24. listopadu, přesto momentálně pobývá v Praze. Nemocné hlasivky si léčí v hotelu Four Seasons, odkud bude pokračovat do Budapešti, kde vystoupí ve středu večer a naváže na přerušené turné.

Článek

Collins se nachladil již 20. října během pobytu v Moskvě. V sobotu v litevském Vilniusu koncert nedozpíval a rozhodl se přeložit dvě následující vystoupení v Praze na listopadové termíny. Vstupenky z neuskutečněných říjnových koncertů zůstávají v platnosti.

"Myslím, že se rozhodl správně," řekl Právu Robert Porkert z pořádající agentury Interkoncerts. "Přemýšlel o tom, že by zariskoval a v Praze vystoupil, ale protože má hlasivky opravdu nemocné, mohlo by se stát, že by koncert nedokončil nebo by odzpíval pouze jeden."

Vzhledem k informacím o tom, že toto turné je jeho poslední a že kvůli svým zdravotním potížím končí s koncertováním, mohla by Praha vidět poslední dva koncerty v jeho kariéře.

Reklama

Související témata:

Související články

Phil Collins má páté dítě

Rockový hudebník Phil Collins se stal již popáté otcem. Jeho třicetiletá manželka, Švýcarka Orianne Cervey porodila uplynulý týden v Ženevě chlapce, který...

Výběr článků

Načítám