Hlavní obsah

Partička Genzera a Suchánka má na Primě pauzu, nekončí

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Vedení televize Prima rozhodlo s okamžitou platností změnit program, a tak již tento pátek 15. dubna diváci neuvidí ani původní český seriál Aféry s Pavlem Křížem, ani improvizační show Partička s Michalem Suchánkem a Richardem Genzerem.

Článek

Důvody televize nesdělila. Lze ale spekulovat, že přesun nastal pravděpodobně kvůli sledovanosti. Partička nezmizí z programu úplně, po pauze se podle Primy vrátí.

Aféry se přesouvají na neděli od 21.10 hodin. V pátek je nahradí desátá řada britského krimiseriálu Vraždy v Midsomeru. Show Jana Krause se posouvá o deset minut, stejně tak i filmová komedie 40 let panic.

V neděli po soutěži Máš minutu a nově zařazeném seriálu Aféry změnila Prima i večerní film. Nevysílá Instinkt s Anthony Hopkinsem, ale nabídne divákům od 22.05 americký akční film Tango a Cash a Kurtem Russelem a Sylvesterem Stallonem. Po něm v 0.15 půjde ještě reality show Šéfka.

Reklama

Výběr článků

Načítám