Hlavní obsah

Padesát milionů zhlédnutí. Wohnout oslavil úspěch Svazu českých bohémů novým klipem od fanoušků

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skupina Wohnout pokořila se svým videoklipem Svaz českých bohémů hranici padesáti miliónů zhlédnutí na YouTube. Vyzvala pak své fanoušky, aby vytvořili novou verzi písně i klipu. Ti posílali své nahrávky, ze kterých režisér Michal Skořepa sestříhal celou novinku.

Nová verze písně a klipu Svaz českých bohémůVideo: archiv kapely

 
Článek

Svaz českých bohémů se stal nejúspěšnějším klipem Wohnoutu. „Je to hezké číslo a je fajn vědět, že si tu písničku lidi často pouští, že dělá radost,“ komentuje úspěch Matěj Homola, zpěvák Wohnout a zároveň autor této písně.

„Hity, tedy rádiové hity, nám nejdou. Ani táborákové hity nám nejdou. Děláme spíš písničky, které se hodí do klubů a na festivaly, a máme tak spoustu svých osobních hitů, které jsou v playlistu hodně let. Jedná se o prověřené písně, kterými se chceme prezentovat,“ doplňuje Homola.

Kapela má před sebou dva autokoncerty, a to 4. června v Plzni a 12. června v Brně. Zrušené festivaly nahradila samostatnými koncerty v rámci letních parketů v celé zemi.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám