Hlavní obsah

Ozzy: nový singl na internetu, album v létě, koncert možná

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nezničitelný rockový dinosaurus Ozzy Osbourne se po čase zase vzpamatoval a přichází se singlem Let Me Hear Your Scream, který předznamenává červnové vydání alba Scream.

Článek

Píseň Let Me Hear Your Scream je vcelku obyčejný metal ze staré školy, jistě ale nejde o propadák, spíše o slušný průměr. Ve stejném stylu se bude ubírat i deska Scream, která vyjde v polovině června a zcela jistě bude provázena světovým turné. V této chvíli není jisté, zda se temný skřehotal a ikona metalové historie dovalí do Prahy či jiného českého města.

Pro premiéru singlu si Ozzy vybral seriál Kriminálka New York vysílaný v americké televizi i u nás. Pracoval na něm, stejně jako na desce, producent Kevin Churko a muzikanti Blasko, Tommy Clufetos a Adam Wakeman.

Posledním Ozzyho sólo počinem bylo CD Black Rain před třemi lety. Před pár dny ale vyšla společná píseň se světoznámým kytaristou Slashem na jeho sólo desce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám