Hlavní obsah

Ostřejší satiru, názory dětí i fotbalový pořad nabízí Televizeseznam.cz

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Televizeseznam.cz nabízí nové pořady zaměřené na satiru a glosování jako Kok.ti na neděli s Terezou Dočkalovou, Děti vs. a pořad pro fotbalové nadšence Fanda.

Foto: Seznam.cz

Tereza Dočkalová

Článek

Útočná feministka Tereza Dočkalová ve svém pořadu tepe údajnou diskriminaci a nerovnost. Ženy a členové LGBT+ komunity musí podle ní v ČR čelit v mnoha ohledech horším životním podmínkám nebo předsudkům. Nový díl vychází každých 14 dní.

Co si myslí děti o politicích, celebritách a kultuře? V novém zábavném pořadu Děti vs. si můžete vyslechnout upřímný názor těch nejmenších.

Foto: Seznam.cz

Pořad Děti vs.

„Naše ratolesti, které zatím nemají potřebu se přetvařovat nebo diskrétně zamlčovat nepříjemné názory, vám na rovinu řeknou, jak se to má s celebritami, současnou hudbou, společenským děním i politikou, nebo jak se dívají na věci, které prožívala generace jejich rodičů či prarodičů. První díl je věnovaný Miloši Zemanovi. Ve středu 20. ledna se podíváme na to, co si současné děti myslí o takové „pecce“, jako byl walkman,” popsala PR specialistka Hana Holubová.

Ve 38 letech zemřela Jessica Campbellová ze seriálu Machři a šprti

Film

Upřímný fotbalový glosář letitého fanouška pražské Sparty, který ví, že je tráva zelená, míč kulatý a štěstíčko vrtkavé, ale klub z Letné ten nejlepší na světě, to je Fanda. Byť je to srdcař s rudým dresem, neváhá „objektivně“ a bez obalu zhodnotit aktuální kolo fotbalové ligy, poslední zápasy naší reprezentace i českou stopu v anglické Premier League nebo německé Bundeslize. Jako zarytý fanda bude vystupovat sparťanský srdcař herec Jarmil Škvrna, za scénářem a režií stojí spolutvůrci populárního blogu 1000 věcí, co mě serou Jiří Vaněk a Petr Cífka. Pořad startuje 19. ledna na Televizeseznam.cz.

Známá komická dvojice polechtá vaše bránice v pořadu Kulendář Míši a Ríši. Michal Suchánek a Richard Genzer se vrací.

RECENZE: Renčova konverzační detektivka ze staré školy

Film

Stavba není sen 4 - to je čtvrtá série úspěšného pořadu o přestavbách s moderátorem Mírou Hejdou – tentokrát z Krkonoš. Budete svědky, jak z opuštěného a zdevastovaného místa vznikne celá horská vesnička pro milovníky přírody, sportu a relaxu. Celá výstavba je inspirována luxusními komplexy, které už stojí v Rakousku nebo Švýcarsku. Zjistěte, jak vzniká takový horský sen krok za krokem. Poprvé na konci ledna na Televizeseznam.cz.

A na závěr trochu pohybu. „Cvičitelka pilates Ivana Davidová si nás všechny postaví pořádně do latě. Díky ní ucítíte každý sval, nebudou vás bolet záda a budete se cítit a vypadat sebevědomě. Na Televizeseznam.cz můžete s Ivkou pravidelně cvičit vždy v úterý u rychlé pětiminutovky a nebo každou sobotu zkusit půlhodinové cvičení pilates,” dodala Holubová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám