Hlavní obsah

ON-LINE CHAT: Posmrtné zkušenosti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skupina Posmrtné zkušenosti se pohybuje s menšími či většími změnami v obsazení na české hudební scéně od začátku devadesátých let. Letos se představila v novém složení s novým bubeníkem a zpěvačkou a naživo je můžete vidět v pátek ve Strašnickém divadle na No Smoking koncertu.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Posmrtné zkušenosti na on-line chatu

Článek

Název vznikl na přednášce východní filosofie, kde zazněl termín „after death experience“ (odtud A.D.E.), popisující zážitky výrazně měnící pohled na svět a postoj k životu.

Styl kapely se řadí k world music. Pohybují se na poli taneční, ambientní, popové, jazzové, hip-hopové a elektronické hudby, kterou kombinují s různými akustickými nástroji, vokály a dokonce i texty v různých jazycích. Zatím jejich poslední album vyšlo v loňském roce s názvem Aither.

Nové složení Posmrtných zkušeností s bubeníkem Láďou Hamalou a zpěvačkou Anetou Aberlovou, můžete vidět ve Strašnickém divadle na NO SMOKING koncertu, jež se koná pro všechny, kteří nechtějí dva dny po akci „větrat plíce i smoking“. Na koncert můžete vzít i své děti, protože během představení se kouřit nesmí jinde než v přilehlém divadelním baru.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám