Hlavní obsah

O víkendu byl nejsledovanější X Factor

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pěvecká soutěž Novy X Factor se zatím těší divácké přízni. V neděli od osmi hodin se na ní podle ATO mediaresearch dívalo 1,534 miliónu lidí, což stačilo na pozici nejsledovanějšího nezpravodajského pořadu celého víkendu.

Článek

V pátek byla nejsledovanější Ulice na Nově (1,4 miliónu), následovaná talk-show Uvolněte se, prosím (necelých 1,396 miliónu) na ČT1. Přes milión diváků se přehoupla také archívní Nemocnice na kraji města a 13. komnata. Těsně pod miliónem skončila česká filmová klasika Skřivánci na niti, kterou od osmi vysílala Nova.

Sobota patřila vyhlašování nejpopulárnějších tváří televize Nova nazvanému ANNO 2007, které si zvolilo cca 1,52 miliónu diváků. V hodnotách kolem jednoho miliónu diváků se na Nově pohybovalo ještě Koření a na ČT1 sci-fi film Stroj času. Prima se podobně jako v pátek s žádným pořadem tak vysoko nedostala.

I v neděli večer dominovala Nova. Kromě vítězného X Factoru se lidé hodně dívali na Občanské judo (1,26 miliónu) a Střepiny (1,42 miliónu). Závěr třídilného filmu České televize Vlna sledovalo 1,235 miliónu diváků a na Primě se nejvýše dostala soutěž Ber nebo neber (0,873 miliónu).

Víkendová sledovanost Neděle Sobota Pátek

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám