Hlavní obsah

Nový Terminátor se začne natáčet v dubnu, řekl Schwarzenegger

Právo, Jaroslav Špulák

Šestašedesátiletý americký herec Arnold Schwarzenegger se v americkém městě Columbus sešel se svými fanoušky. Informoval je mimo jiné o přípravách natáčení dalšího filmu ze série Terminátor.

Foto: Profimedia.cz

Arnold Schwarzenegger k filmu Terminátor patří.

Článek

„Točit začneme v polovině nebo na konci dubna a potrvá to čtyři a půl měsíce,“ řekl. „Většina filmu vznikne v New Orleans, točit ale budeme i v San Francisku a možná v Los Angeles.“

Herec přiznal, že se nemůže dočkat. „Jak jistě víte, když natáčeli čtvrtého Terminátora, byl jsem guvernérem Kalifornie a nemohl jsem si v tom filmu zahrát. Teď se nemůžu dočkat,“ sdělil svým fanouškům.

Kromě něho budou ve filmu, který do kin vstoupí pod názvem Terminator: Genesis, hrát Emilia Clarková, Jason Clarke nebo Jai Courtnei. Režisérem bude Alan Taylor, autory scénáře jsou Laeta Kalogridisová a Patrick Lussier, premiéra je naplánována na 1. červenec 2015.

První Terminátor vznikl v roce 1984. Terminátor 2: Den zúčtování o sedm let později, Terminátor 3: Vzpoura strojů v roce 2003. Čtvrtý díl Terminator Salvation uvedli v roce 2009.

Reklama

Výběr článků

Načítám