Hlavní obsah

Nové knihy: Coelho, Hartl, Vavřín a Rajlich

Právo, Patrik Cinger

Novinky nabízejí román o legendární vyzvědačce, dvojromán o sourozencích i novelu z fiktivní Kotlinky. Portréty leteckého maršála Karla Janouška i cestovatele Miloslava Stingla. A samozřejmě komiks.

Článek

Paulo Coelho: Vyzvědačka

Ožívá skutečný příběh Maty Hari, slavné tanečnice a kurtizány obviněné ze špionáže, která byla před sto lety popravena pro velezradu. Když v pařížském vězení čekala na popravu, jedním z jejích posledních přání bylo pero a papír, aby mohla psát dopisy

Argo, přeložila Marie Havlíková, 168 stran, 228 Kč

Patrik Hartl: Okamžiky štěstí

Příběh sourozenců Veroniky a Jáchyma budete prožívat podle toho, který začátek zvolíte. Buďto do života skočíte jako Jáchym volným pádem nebo se jako Veronika budete statečně prokousávat citovými nástrahami ode dne ke dni. Prožijete dva příběhy v jednom.

Bourdon, 520 stran, 356 Kč

Vlastimil Vavřín: S Drákulou do nebe

Novela z fiktivní Kotlinky, v první části vypráví o rošťárnách partičky malých darebáčků, nahlížených stárnoucím umělcem. Druhá část zastihuje protagonisty o desítku let starší. Z dětí jsou dospělí. Dětská dobrodružství se však mění v boj o holý život.

Akropolis, 200 stran, 200 Kč

Jiří Rajlich: Karel Janoušek. Jediný československý maršál

Jedinečná historická práce pojednávající o dramatických osudech armádního generála in memoriam RNDr. Karla Janouška (1893–1971), jenž byl za 2. světové války nejvyšším představitelem československého letectva ve Velké Británii.

Jota, 302 strany, 378 Kč

Adam Chroust: Stingl Miloslav. Biografie cestovatelské legendy

Fascinující život autora, který etnografické výzkumy uveřejnil ve 42 knihách, jež vyšly ve 240 vydáních v nákladu převyšujícím 17 milionů výtisků. Proč si ho indiánský kmen ze Severní Ameriky vybral za náčelníka? Co mu pomohlo přežít námořní katastrofu u Afriky?

Jota, 512 stran, 1x DVD, 898 Kč

Graham Hancock: Boží mágové

Důkazy postupně odhalované dokládají, že v době ledové na Zemi existovala pokročilá civilizace, která byla v celosvětovém kataklyzmatu téměř kompletně zničena. Nositelé moudrosti byli v pozdějších kulturách známi pod jmény Mudrcové, Boží kouzelníci.

Metafora, přeložil Alexandr Neuman, 472 stran, 649 Kč

Sophie Kinsella: Báječné nakupování v Las Vegas

Becky Brandonová se vrací ve vrcholné formě a zachraňuje přátele a rodinu v dalším dobrodružství, které vás potěší a pobaví! Co Becky pokazila v Hollywoodu, napravuje ve zdařilém a zábavném závěru svého amerického dobrodružství v Las Vegas.

BB art, přeložila Daria Dvořáková, 272 stran, 299 Kč

Jason Aaron: Skalpy 5: Úplně sám

Do rezervace Rudé vrány právě přijíždí záhadný muž tisíce tváří, který chce obrat nové kasino - ale zároveň je i tajně spojený se Zlým koněm způsobem, který může zničit obě poloviny Dashova dvojího života. Loupež, v níž se točí vysoké sázky, se stává sudem střelného prachu.

Crew, přeložil Štěpán Kopřiva, 132 stran, 379 Kč

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám