Hlavní obsah

Nova prodlouží vysílání stanic Telka, Fanda a Nova Cinema

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Televize Nova plánuje rozšířit vysílání u svých stanic Nova Cinema, Fanda a Telka. Rada pro rozhlasové a televizní vysílání vyhověla žádostem na změnu licencí, které na konci května podal provozovatel stanic, společnost CET 21. U všech programů se denní doba vysílání prodlouží na 21 až 24 hodin.

Foto: archív FandaTV

Logo televize Fanda

Článek

„Rozšíření vysílacích ploch některých stanic skupiny Nova, které zahájíme v několika nejbližších týdnech, je dalším krokem v rámci naplňování našeho dlouhodobého cíle přinést divákům zmíněných stanic 24hodinovou programovou nabídku,“ řekl mluvčí Jan Strouhal.

Rozšířené vysílání Novy Cinema, která je historicky druhým kanálem skupiny Nova, počítá zejména s reprízami divácky populárních zahraničních filmů a seriálů. U Fandy, zaměřeného na mužské publikum, má prodloužení umožnit mimo jiné vysílání nočních sportovních přenosů zámořských soutěží, nejmladší program Telka pak přinese reprízy pořadů původní tvorby skupiny Nova, jako jsou Novoty, Zlatíčka a další.

Reklama

Výběr článků

Načítám