Hlavní obsah

Nova mění tvář a logo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Středu večer si komerční televize Nova vybrala jako vhodnou příležitost oznámit změnu své tváře. Na tiskové konferenci se tak sešli Pavel Zuna, Libuše Šmuclerová a generální ředitel CET 21 Petr Dvořák. Všichni shodně oznámili - Nova v sobotu 7. února změní vizuálně svou tvář.

Foto: pčr

Foto ze zásahu

Článek

Hlavní změnou bude nové logo, které doprovodí nové znělky televizních novin, počasí a sportovních novin. Moderátoři se představí ve spotech s dravými šelmami - tygrem, krokodýlem, lvíčaty a jinými.

:. ANKETA
Které logo se vám líbí? Hlasujte v anketě na konci článku.

Nova také změní své vysílací schéma a vyjíždí s novými pořady. Kromě již avizované pěvecké soutěže Česko hledá SuperStar se objeví např. pořady Úsměv, prosím s Martinem Dejdarem a měsíčník Tenkrát s Lucií Vondráčkovou. Novinkou bude i akční americký seriál 24 hodin, kde diváci mohou paralelně sledovat na obrazovce několik dějů a každý díl na sebe bezprostředně navazuje.

Nova navíc dokončuje svůj původní seriál Pojišťovna štěstí, který se začal natáčet loni v červenci a vysílat se bude od září letošního roku.

Anketa

Které logo se vám líbí?
staré
68,4 %
nové
31,6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 3334 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám