Hlavní obsah

Nová DVD: Willy a kouzelná planeta, Lví král a Dětská hra.

Právo, Věra Míšková

Ve vesmíru se odehrává animovaný film Willy a kouzelná planeta. Pětadvacet let po premiéře animovaného Lvího krále jde do kin jeho nová verze. Legendární vraždící panenka Chucky se vrací ve filmu Dětská hra.

Foto: Novinky

Nová DVD

Článek

Willy a kouzelná planeta

Malý Willy cestuje s rodiči vesmírem. Po nehodě vesmírné lodi se sám v záchranné kapsli dostává na neznámou, divokou planetu. Naštěstí má s sebou důležitého parťáka – robota Bucka. V cizím světě na ně číhá mnoho nástrah a objevů…

Willy a kouzelná planeta, Francie 2019, animovaný, 90 min., režie: Eric Tosti

Obal DVD

Lví král

V africké savaně se narodil budoucí panovník všeho živého. Malý lví princ Simba zbožňuje svého otce Mufasu, a připravuje se na svou budoucí vládu. Avšak ne všichni se z malého Simby radují. Mufasův bratr Scar spřádá své vlastní, temné plány. Souboj o Lví skálu je plný intrik, dramat a po nečekané tragédii skončí Simbovým vyhnanstvím. Za pomoci dvou nových přátel musí Simba dospět a stát se tím, kým je mu souzeno být.

Lví král, USA 2019, animovaný dobrodružný, 118 min., režie: John Favreau, v českém znění: Jan Šťastný, Otakar Brousek, Miroslav Etzler, Dagmar Havlová a další.

Obal DVD

Dětská hra

Andy dostane k narozeninám úžasnou hračku, která překračuje všechny představy a fantazie. Tohle není jenom hračka, je to ten nejlepší kamarád. Je roztomilá jako obrázek a dětem přináší jenom nadšení a štěstí. Andymu a jeho mamince ale přinese ještě něco navíc: hrůzu, děs a strach o život. Nikdo totiž netuší, že tahle panenka je zlá, že dokáže zabíjet, že vraždí moc ráda, a navíc s vynalézavostí těch největších psychopatů.

Dětská hra, USA 2019, horor, 90 min., režie: Lars Klevberg, Aubrey Plaza, Brian Tyree Henry, Gabriel Bateman, Ty Consiglio a další.

Obal DVD

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám