Hlavní obsah

Nová DVD: My a Zraněná srdce

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Milovníci hororů si užijí děsivý snímek My. V poválečném Německu se odehrává drama Zraněná srdce.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová DVD

Článek

My

Obal DVD

Adelaide přijíždí s rodinou na prázdniny do chaty, kde jako malá trávila léto. Na první pohled vyrovnaná žena skrývá velké trauma z dětství a hned po příjezdu v ní řetězec zdánlivě nevinných událostí vyvolává silnou paranoii a pocit, že rodinná idyla brzy skončí. Předtucha se promění v realitu, když se uprostřed noci na příjezdové cestě k domu objeví čtveřice podivínů, kteří na rodinu záhy zaútočí.

My, USA 2019, horor, 121 min., režie: Jordan Peele, hrají: Lupita Nyong'o, Winston Duke, Shahadi Wright Joseph, Evan Alex a další.

Zraněná srdce

Obal DVD

Rachael přijíždí do rozbombardovaného Hamburku za manželem, britským plukovníkem, který je pověřen obnovou zničeného města, v němž stále vládne chaos a beznaděj. Ve chvíli, kdy se vydají do svého nového domova, Rachael je nepříjemně překvapena manželovým rozhodnutím, že budou dům sdílet s jeho německým vlastníkem Stefanem. Ale postupně se vše začne měnit...

Zraněná srdce, Velká Británie / USA / Německo 2019, drama, 109 min., režie: James Kent, hrají: Keira Knightley, Alexander Skarsgård, Jason Clarke, Fionn O'Shea, a další.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám