Hlavní obsah

Nová DVD: Krycí jméno U.N.C.L.E., Nesmrtelný, Pixely a Fantastická čtyřka

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V době studené války v 60. letech se odehrává akční dobrodružství Krycí jméno U.N.C.L.E. Tajemství věčného života odhaluje sci-fi Nesmrtelný. Z klasických videoher vychází komedie Pixely a ve vesmíru - ovšem alternativním - se odehrává Fantastická čtyřka.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 47. týden

Článek

Krycí jméno U.N.C.L.E.

Nová DVD

Ačkoliv je studená válka v plném proudu, musí jít letitá vzájemná nenávist agentů CIA Napoleona Sola a KGB Ilji Kuryakina stranou. Oba muži totiž mají za úkol rozkrýt tajnou zločineckou organizaci, která se snaží narušit křehkou mezinárodní rovnováhu. Pustí se po jediné stopě s cílem najít zmizelého německého vědce a proniknout do nitra gangu.

Krycí jméno U.N.C.L.E., USA 2015, akční dobrodružný, 122 min., režie: Guy Ritchie, hrají: Henry Cavill, Armie Hammer, Alicia Vikander, Elizabeth Debicki, Hugh Grant a další.

Nesmrtelný

Nová DVD

Miliardář Damian Hale  již dlouho ovládá svůj svět, ve kterém mistrovsky rozehrává mocenské hry. Po vzájemném odcizení s dcerou, aktivistkou Claire, má Damian opravdový vztah pouze ke své pravé ruce Martinu O'Neilovi. Krutá diagnóza ho přiměje podstoupit radikální lékařský zákrok „odpoutání“, který pro něj zvrátí běh času.

Nesmrtelný, USA 2015, scifi thriller, 123 min., režie: Tarsem Singh, hrají: Ryan Reynolds, Natalie Martinezová, Matthew Goode, Ben Kingsley, Victor Garber a další.

Pixely

Nová DVD

Když si mimozemšťané chybně vyloží videozáznamy klasických videoher jako vyhlášení války, zaútočí na Zemi s armádou jednotek, inspirovaných objekty z těchto her. Prezident je nucen vyzvat na pomoc kamaráda z dětství a nepřekonatelného hráče Sama Brennera, aby se ujal vedení týmu ostřílených pařmenů s cílem vetřelce porazit a zachránit planetu.

Pixely, USA 2015, sci-fi komedie, 106 min., režie: Chris Columbus, hrají: Adam Sandler, Josh Gad, Sean Bean, Michelle Monaghanová a další.

Fantastická čtyřka

Nová DVD

Ben, Sue, Johnny a Reed jsou mladí outsideři, kteří mají sklony k bádání. Jedním z jejich cílů je i rozlousknutí problému interdimenzionálního cestování. Jakmile mají dojem, že tento úkol zvládli, vydají se na nebezpečnou cestu do alternativního vesmíru. Během pokusu a cesty do nepoznaného prostoru je potká nečekaná proměna.

Fantastická čtyřka, USA 2015, akční fantasy, 94 min., režie: Josh Trank, hrají: Miles Teller, Kate Mara, Jamie Bell a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám