Hlavní obsah

Nová DVD: Jako nikdy, Mazací hlava a Impérium - Mafie v Atlantic City 4. série 4DVD

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jiří Schmitzer, Petra Špalková a Taťjana Medvecká jsou protagonisty neobvyklého trojúhelníku ve filmu Zdeňka Tyce Jako nikdy. Filmový debutu režiséra Davida Lynche se jmenuje Mazací hlava. Do Atlantic City zavede diváky Impérium - Mafie v Atlantic City.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 32. týden

Článek

Jako nikdy

Nová DVD

Malíř, sochař a pedagog okresního významu Vladimír Holas namaloval spoustu krásných obrazů - ale ne tak skvělých, jak si přál. Teď umírá a u jeho lůžka se střídají i potkávají dvě ženy – jeho současná přítelkyně a bývalá milenka. Psychologické drama nepostrádá nadhled a humor, který vychází z uvěřitelných životních situací.

Jako nikdy, ČR 2013, psychologické drama, 93 min., režie: Zdeněk Tyc, hrají: Petra Špalková, Jiří Schmitzer, Taťjana Medvecká, Marek Taclík, Marek Němec a další.

Mazací hlava

Nová DVD

Děj nás zavádí na periférii nejmenované průmyslové čtvrti. Podivínský samotář Henry Spencer se právě dovídá, že jeho přítelkyně Mary je těhotná. Místo roztomilého novorozence ale na svět přichází jakési monstrum. Mary se s touto situací není schopna vyrovnat a Henryho i s potomkem opouští...

Mazací hlava, USA 1977, fantasy, horor, 90 min., režie: David Lynch, hrají: Jack Nance, Charlotte Stewart, Allen Joseph, Jeanne Bates, Judith Roberts, Laurel Near, Jack Fisk a další.

Impérium - Mafie v Atlantic City 4.série 4DVD

Nová DVD

Atlantic City, 1924: 8 měsíců od událostí předchozí série, kterou završil násilný převrat v podání Gypa Rosettiho, žije Nucky Thompson v ústraní. Klid ale netrvá dlouho, protože přicházejí nové výzvy: Nucky se střetne s drsným vládcem Harlemu, svede bitvu s bratrem Elim o budoucnost Eliho syna a zaslechne neodolatelné vábení lukrativních - a zároveň riskantních - kšeftů na Floridě.

Impérium - Mafie v Atlantic City 4. série 4DVD, USA 2014, krimi seriál, 656 min., režie: Tim Van Patten, Alik Sakharov, Allen Coulter, Jeremy Podeswa, Ed Bianchi.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám