Hlavní obsah

Nová DVD: Cesta na tajuplný ostrov 2, Železná lady, Zelený svět a Takoví normální zabijáci

Právo, Věra Míšková

Podruhé se vrací hrdina filmu Cesta do středu Země Sean – tentokrát v Cestě na Tajuplný ostrov 2. Oscara za nejlepší ženský herecký výkon dostala Meryl Streepová za ztvárnění Margaret Thatcherové ve filmu Železná lady. Kevin Costner na Greenu, to je Zelený svět. Režisér Oliver Stone natočil strhující drama Takoví normální zabijáci.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 25. týden

Článek

Cesta na tajuplný ostrov 2

Nová DVD

Sedmnáctiletý Sean dostane šifrované volání o pomoc z tajemného ostrova – země bizarních a nebezpečných forem života, smrtících sopek a podivuhodných tajemství! Když se jeho nevlastnímu otci nepodaří ho zastavit, připojí se k výpravě a společně s pilotem helikoptéry a jeho krásnou svéhlavou dcerou se vydají nalézt ostrov, aby zachránili jeho jediného lidského obyvatele a dostali se pryč dříve, než celé místo i s jeho poklady navždy pohltí rozbouřené moře.

Cesta na tajuplný ostrov 2 USA, 2012, Rodinný/Akční/Fantasy, 91 min., režie: Brad Peyton, hrají: Josh Hutcherson, Dwayne Johnson, Michael Caine, Vanessa Anne Hudgensová, a další

Železná lady

Nová DVD

Margaret Thatcherová, neobyčejná a všestranná žena, která dokázala, že vysoká politika není jen výsadou mužů, se jako první žena stala premiérkou Spojeného království Velké Británie a Severního Irska. Svým nekompromisním přístupem k politickému, ale i osobnímu životu, získala přezdívku Železná lady. Film ukazuje jedenáctileté působení této neoblomné političky v pozici předsedkyně britské vlády, její neústupnost a rozhodnost, ale i to, jakou cenu zaplatila za politický vliv a moc.

Železná lady Velká Británie 2011, životopisný/drama, 100 min., Režie: Phyllida Lloydová, hrají: Meryl Streepová, Jim Broadbent, Alexandra Roachová, Anthony Head, Richard E. Grant, a další

Zelený svět

Nová DVD

Nedosažitelný úder na green. Beznadějný románek. Se smrtícím šarmem a hrou, ve které dokáže udělat par se zahradním nářadím, se Kevin Costner znovu připojil k tvůrci snímku Durhamští býci Ronu Sheltonovi. Společně přinášejí další příběh o hrách, které lidi baví. Pro Roye  je golf hrou hlavy a srdce. A v obou ohledech hraje důležitou úlohu psychiatrička Molly Griswoldová.

Zelený svět, USA, 1996, sportovní/romantický, 129 min., Režie: Ron Shelton, hrají: Kevin Costner, Rene Russoová, Don Johnson, Cheech Marin, Linda Hartová, Dennis Burkley a další

Takoví normální zabijáci

Nová DVD

Takoví normální zabijáci jsou vizuálně oslnivý i zvrhle zábavný film, plný násilí a mediální posedlosti. Manželé a sérioví vrazi Mickey  a Mallory zahánějí své noční můry z dětství pácháním řady šílených činů. režisérem tohoto filmu je Oliver Stone.

Takoví normální zabijáci USA, 1994, akční/drama/kriminální, 115 min., režie: Oliver Stone, hrají: Woody Harrelson, Juliette Lewisová, Richard Lineback, Rodney Dangerfield, Lanny Flaherty, Robert Downey Jr., Sean Stone a další.

Takoví normální zabijáci USA, 1994, akční/drama/kriminální, 115 min., režie: Oliver Stone, hrají: Woody Harrelson, Juliette Lewisová, Richard Lineback, Rodney Dangerfield, Lanny Flaherty, Robert Downey Jr., Sean Stone a další.

Reklama

Výběr článků

Načítám