Hlavní obsah

Nová DVD: Bumblebee a Dokonalé repliky

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Všem dílům Transformers časově předchází Bumblebee. Keanu Reeves hraje neurovědce ve sci-fi Dokonalé repliky.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová DVD

Článek

Bumblebee

Nová DVD

Charlie slaví osmnáctiny, ale místo toužebně očekávaného auta rozbalí samé trapné dárky. Až majitel bazaru a vrakoviště, u kterého brigádničí, se nad ní slituje a daruje jí žlutý, ale praktický nepojízdný Volkswagen Brouk. Charlie s ním aspoň doskáče domů do garáže, kde se ho pokusí opravit. Když se ale zespodu podívá na podvozek, zírají na ni dvě veliké modré oči. Charlie okamžitě dojde, že tohle nebude obyčejné auto.

Bumblebee, USA 2018, dobrodružný, 110 min., režie: Travis Knight, hrají: Hailee Steinfeldová, John Cena, John Oritz, Jason Drucker, Len Cariou a další.

Dokonalé repliky

Nová DVD

Neurovědci Williamu Fosterovi chybí už jen krok k tomu, aby přenesl lidské vědomí do počítače, když jeho žena a děti tragicky zahynou při autonehodě. V zoufalé snaze přivést je znovu k životu přemluví William svého kolegu, aby jejich těla tajně naklonovali a vytvořili dokonalé repliky. Ale má to háček...

Dokonalé repliky, USA 2018, sci-fi drama, 103 min., režie: Jeffrey Nachmanoff, hrají: Keanu Reeves, Alice Eve, Thomas Middleditch, Emily Alyn Lindová, Emjay Anthony a další.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám