Hlavní obsah

Nová alba: Tereza Balonová, Tereza Černochová a The Pretenders

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvě české zpěvačky se sešly se svými novými alby ve stejný den, nadto jsou obě Terezy. Jedna je představitelkou mladé generace, Tereza Balonová, druhá té zkušenější, Tereza Černochová. Obě jejich kolekce jsou velmi osobní. Za pozornost pak jistě stojí i novinka skupiny The Pretenders.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Tereza Balonová: Lampiony

Rok a půl po kladně přijaté prvotině Půlnoc přichází písničkářka Tereza Balonová se svým druhým autorským albem. Tematicky i žánrově rozmanitá novinka Lampiony ji zachycuje v dobré formě, kterou navíc svou produkcí podtrhl zkušený Martin Ledvina.

Foto: SinglTon

Obal alba

Tereza Černochová: Slečna náročná

Třetí album Terezy Černochové je dalším hudebním posunem na její sólové cestě. Je autorské a vyzrálejší, sebevědomější a ženské. Jak sama autorka a zpěvačka říká, odkrývá její duši a vnímání úlohy ženy v dnešním světě.

Foto: Warner Music

Obal alba

The Pretenders: Relentless

Relentless je dvanácté studiové album anglicko-americké rockové skupiny The Pretenders. Zpěvačka Chrissie Hynde a kytarista James Walbourne pro ně napsali písně společně na dálku, přičemž Hynde řekla, že je to metoda, která jim momentálně nejvíce vyhovuje. Jinak se písně nesou v poměrně tradičním duchu kapely.

Foto: Parlophone

Obal alba

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám