Hlavní obsah

Nová alba: Sting a Shaggy, Lipo nebo Janelle Monáe

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sting se na novém albu spojil s Jamajčanem Shaggym a dalšími muzikanty a vzniklo zajímavé album. Novou desku vydal český raper Lipo, jenž se také spojil s mnoha hosty. Na světě jsou i novinky od Janelle Monáe a Posta Maloneho.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová CD

Článek

Sting & Shaggy: 44/876

Foto: Universal

Nová alba

Bývalý zpěvák britské kapely The Police a jeden z nejúspěšnějších sólistů Sting vydává společně s jamajským hudebníkem a zpěvákem Shaggym album 44/876, které je naplněné radostí, melodičností a povznášející hudbou. Deska se nahrávala na Jamajce a v New Yorku.

Lipo: Lyrika

Foto: Universal Music

Nová alba

Nové album libereckého rapera Lipa je ve znamení mnoha zpívaných melodických linek, skvělých textů a hostů. Své party na něm mají Debbi, Marcell z kapely No Distance Paradise, ODD, Robin Mood, Jiří Vidasov a další.

Janelle Monáe: Dirty Computer

Foto: Atlantic

Nová alba

Americká zpěvačka, raperka a skladatelka Janelle Monáe vydává své třetí studiové album. Je na něm čtrnáct skladeb, přičemž se v některých jako hosté zvěčnili Brian Wilson, Zoë Kravitz, Pharrell Williams a další.

Post Malone: Beerbongs & Bentleys

Foto: Republic

Nová alba

Americký raper Post Malone přichází se svým druhým studiovým albem. Na ploše bezmála pětašedesáti minut představuje osmnáct tracků, na nichž se podílelo více než deset producentů.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám