Hlavní obsah

Nová alba: Red Hot Chili Peppers, Miley Cyrus, Meshuggah i Julian Záhorovský

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedno z nejočekávanějších alb letošního roku už je na světě. Natočili ho Red Hot Chili Peppers a první ohlasy na ně jsou pozitivní. Kapela se na něm totiž vrátila k tomu, co jí šlo vždy nejlépe. Miley Cyrusová nahrála koncert a zařadila do něho dvě novinky, Meshuggah patří k respektovným jistotám a Julian Záhorovský si vystřihl jak nové album, tak skladbu k filmu Po čem muži touží 2.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Red Hot Chili Peppers: Unlimited Love

Americká rocková kapela vydala nové album po šesti letech. Vrátila se ke stylovému mixu, kterým na hudební scéně prorazila na přelomu osmdesátých a devadesátých let. Do kapely přišel zpět kytarista John Frusciante.

Foto: Warner Music

Nové album

Miley Cyrus: Attention: Miley Live

Americká popová zpěvačka Miley Cyrus posílá svým příznivcům své druhé koncertní album. Většina obsahu desky byla nahrána během jejího koncertu v rámci Super Bowl Music Fest v Crypto.com Areně v Los Angeles 12. února 2022. Došlo na písně z jejích již vydaných alb, několik coververzí a také dvě novinky, skladby Attention a You.

Foto: Columbia Records

Nové album

Meshuggah: Immutable

pětatřicet let na hudební scéně oslavují švédští Meshuggah devátým studiovým albem. I na něm dávají fanouškům řádnou porci progresivního metalu, kompozičně náročného, přitom fenomenálně zahraného.

Foto: Atomic Fire

Nové album

Julian Záhorovský: Nebojme se být veselí

Novinka je z dosavadních čtyř studiových první zcela autorské album zpěváka, hudebníka a skladatele Juliana Záhorovského. Produkoval ho Boris Carloff. V duetech s protagonistou zpívají herečka Anna Kadeřávková, Mirka Miškechová a Lucie Vondráčková.

Foto: Warner Music

Nové album

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám