Hlavní obsah

Nová alba: Pokáč, Jimmy Buffett, November 2nd či Laura Veirsová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Písničkář Pokáč má nové téma, kterým obsadil své nové album. Po dvanácti letech se hlásí dalším počinem hranická kapela November 2nd. Jimmy Buffett stačil své další album nahrát ještě před svou smrtí a Laura Veirsová ví, jak se dělá citlivý folk s přesahem.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Pokáč: Rodinné album

Písničkář Pokáč představuje po dvou letech nové dílko, které pojmenoval Rodinné album. Od doby, kdy se stal rodičem a jeho středobodem života a hlavní inspirací v hudbě je rodina, je to vše klíčovým tématem jeho tvorby, a tedy i nové desky.

Foto: RedHead

Obal alba

Jimmy Buffett: Equal Strain on All Parts

Equal Strain on All Parts je dvaatřicáté studiové album amerického countryrockového zpěváka a skladatele Jimmyho Buffetta. Je to kolekce, která byla dokončena ještě před jeho smrtí 1. září letošního roku.

Foto: Sun Records

Obal alba

November 2nd: November 2nd

Česká kytarová kapela vydává po dvanácti letech nové album. Přichází na něm s kapelovým zvukem, který muzikanti kolem zpěvačky a kytaristky Alexandry Langošové několik let cizelovali pod vedením producenta Borise Carloffa. Čas formaci posunul k agresivnějšímu zvuku s občasným vlivem elektroniky nebo soulu.

Foto: archiv kapely

Obal alba

Laura Veirsová: Phone Orphans

Americká zpěvačka, hudebnice a skladatelka Laura Veirsová vydala třinácté studiové album. Původně je nahrála jako demo na svůj telefon pomocí aplikace pro hlasové poznámky. Američtí kritici jsou z tohoto počinu folkové hudebnice nadšeni.

Foto: Raven Marching Band

Obal alba

Písničkář Michal Horák: V písni mě zajímá i divadelní prvek

Kultura

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám