Hlavní obsah

Nová alba: Nasycen, Sara Bareilles, Circa Waves a Russell Morris

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktuální albová várka je pozvánka na výlet do světa. Je v ní zastoupena České republika, Velká Británie, Amerika i Austrálie. A novinky to jsou zajímavé a poctivé.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová CD

Článek

Nasycen: Ráno

Foto: Jiný břeh

Nová alba

Albová novinka pražské kapely Nasycen, která je představitelem AOR, tedy „rocku pro dospělé“, je stylově pestrá. V čele skupiny stojí autor písní Raven. Na kolekci jsou pak skladby poprockové, rhythm’n’bluesové i bluesové, a všechny nesou silné básnické texty.

Sara Bareilles: Amidst the Chaos

Foto: Epic

Nová alba

Šesté studiové album americké zpěvačky Sary Bareilles přináší opět kombinaci popu a soulu. Na desce je tucet písniček, autorkou poloviny z nich je sama zpěvačka, na některých spolupracovala s dalšími skladateli.

Circa Waves: What’s It Like Over There?

Foto: PIAS

Nová alba

Na svém před časem velmi syrovém zvuku britská indierocková skupina Circa Waves zapracovala. Ten aktuální je o poznání sofistikovanější. I na v pořadí třetí studiové desce jsou nicméně úderné skladby, bez úvodního intra devět.

Russell Morris: Black And Blue Heart

Foto: Liberation Records

Nová alba

Russell Morris je australská bluesrocková legenda. Je mu sedmdesát let a na hudební scéně je od poloviny šedesátek. O nových písničkách hovoří jako o těch, s nimiž se vrátil ke kořenům a do krajů, odkud přišel. Je to poctivá a nesmlouvavá muzika.

Periphery: Periphery IV: Hail Stan

Foto: Century Media

Nová alba

Periphery je divoká americká progmetalová kapela, jež přichází se svým šestým studiovým albem. Je na něm devět kompozic, v nichž formace hudebně říká vše složitě. Její muzika je k poslechu, pak v ní lze nalézt spoustu hudebních laskomin.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám