Hlavní obsah

Nová alba: Michal Horák, Luboš Pospíšil či The Script

Právo, Jaroslav Špulák

Michal Horák je naděje české písničkářské scény. Jeho první album nabízí skladby lehké a výrazně melodické. Derek Král se pro svůj bytostně umělecký záměr spojil s Dagmar Peckovou, Luboš Pospíšil nahrál se svou skupinou 5P v Ostravě živák a irští The Script potvrzují na své novince renomé.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Michal Horák: Michalovo cédéčko

Písničkář Michal Horák se už před časem prezentoval několika veselými písněmi, které opatřil zdařilými videoklipy. Nyní došlo i na vydání jeho debutového alba. Je na něm tucet písniček, které dokládají, že Horák je výrazný melodik, solidní interpret a jeho smysl pro humor balancuje na hranici trefy do černého a kýče. 

Foto: Supraphon

Nové album

Dagmar Pecková a Darek Král: The Magical Gallery

Nápad na album The Magical Gallery, obsahující skladby inspirované mistrovskými díly světového malířství, nosil skladatel a producent Darek Král v hlavě spoustu let. Postrádal však jedinečný hlas, který by dokázal v nahrávce vykreslit potřebné emoce. Nakonec jej našel v hrdle Dagmar Peckové, která svou prezentací dala projektu jedinečné charisma.

Foto: Supraphon

Nové album

Luboš Pospíšil a 5P: Live!!! Ostrava

Album Live!!! Ostrava nahrál Luboš Pospíšil se svou kapelou 5P během dvou koncertů v ostravském klubu Parník. Novinku pokřtil již 16. října v pražském Paláci Akropolis, kde se v roli čestného hosta představil za bicími i za mikrofonem David Koller. 

Foto: Supraphon

Nové album

The Script: Sunsets & Full Moons

Irská skupina The Script přichází se svým v pořadí šestým studiovým albem. Je na něm devět indierockových skladeb, které jsou dokladem toho, že dvanáct let existence dublinské trojice je svázáno s výrazným citem pro příjemné melodie. 

Foto: Sony Music

Nové album

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám