Hlavní obsah

Nová alba: Marpo, Schola Gregoriana Pragensis a Mariah The Scientist

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na začátku prázdnin vychází nové sólové album rapera Marpa. Opět na něm posunul své hudební hranice. Na trh se také dostala zajímavá nahrávka Scholy Gregoriany Pragensis či americké zpěvačky, která si říká Mariah The Scientist.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Marpo: Backwoods Bred

Album Backwoods Bred českého rapera a hudebníka Marpa pomyslně navazuje na desku Dead Man Walking, což dokazuje i úzká producentská spolupráce s Marcusem Tranem a Clintem Murphym. Nahrávka je ovlivněná nejen rapem a rockem, ale i gospelem, blues či country. Zčásti vznikala v Americe.

Foto: Universal Music

Nové album

Schola Gregoriana Pragensis: Septem dies

Hudba znějící na pražské univerzitě podle pramenů z poloviny patnáctého století, po odeznění husitských válek a obnově univerzity, je obsažena na albu Septem dies mezinárodně renomovaného souboru Schola Gregoriana Pragensis vedeným Davidem Ebenem a švýcarské clavicimbalistky Coriny Marti.

Foto: Supraphon

Nové album

Mariah The Scientist: Ry Ry World

Mariah Buckles, známá na hudební scéně jako Mariah the Scientist, je americká písničkářka. Její druhé album přináší nahrávky vedené v žánru alternativního r’n’b.

Foto: RCA

Nové album

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám