Hlavní obsah

Nová alba: Lady Gaga, Karol Duchoň, Katarína Koščová či Kygo

Právo, Jaroslav Špulák

Po konci koronavirové pandemie se na trh dostalo i album zpěvačky Lady Gaga, které kvůli ní předtím odložila. Zajímavé jsou i vzpomínky na Karola Duchoně či kolekce Kygo. Nabídka je stylově pestrá.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Lady Gaga: Chromatica

Původně mělo šesté studiové album americké popové divy Lady Gaga vyjít již 10. dubna. Vzhledem k pandemii koronaviru je ale odložila na pátek 29. května. „Rozhodně tančíme. Dala jsem do písniček celé své srdce, veškerou bolest, všechny zprávy z jiného světa, které jsem slyšela a přijala. Předávám je do tohoto světa. Vložila jsem je do hudby, jež je, jak doufám, zábavná a čistá. Chci, aby lidé tančili a byli šťastní. Přeju si vydat muziku, kterou uslyší velká část světa a jež se stane součástí každodenního života lidí. Je to upřímné a skutečné album,“ řekla ke svému počinu Lady Gaga.

Foto: Universal Music

Nové album

Karol Duchoň: Karol Duchoň 70 Opus 1970-1985

Trojalbový komplet přináší sedmdesát písní z repertoáru umělce. První cédéčko představuje Duchoně jako interpreta skladeb ze zahraničního repertoáru, druhé je věnované skladbám, které pro něj napsaly desítky slovenských skladatelů a textařů, a třetí pak přináší duety, rarity a živé záznamy.

Foto: Opus

Nové album

Katarína Koščová, Daniel Špiner: Hranica dažďa

První slovenská vítězka SuperStar dokázala záhy svou tvorbou, že je jí pop těsný. Směrem ke komorní tvorbě na pomezí šansonu, folku a jazzu se vydala už před deseti lety na albu Nebotrasenie. Novinka, na které je třináct skladeb, se nese v pochmurné podzimní atmosféře. S Danielem Špinerem vystupuje jako duo.

Foto: Slnko Records

Nové album

Alec Benjamin: These Two Windows

Americký popový zpěvák známý především kvůli svému vysoko posazenému hlasu prorazil s hitem Let Me Down Slowly. Loni v rámci svého evropského turné zavítal i do Prahy. Po třech singlech vydal své debutové album These Two Windows.

Foto: Warner Music

Nové album

Kygo: Golden Hour

Golden Hour je třetí studiové album norského dýdžeje a producenta, který si říká Kygo. V každé skladbě na albu se objevuje nějaký host, ať už jde o zástupce producentů, muzikantů či zpěváků. Výsledkem je pestrá taneční deska.

Foto: Sony Music

Nové album

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám