Hlavní obsah

Nová alba: Kabát, Charlie Puth, Broken Bells a Darren Hayes

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po sedmi letech přišel s novinkou Kabát, a hned s ní vyrazil s ní na turné. Deska El Presidento je plná tradičních kabátovských skladeb i skvělých textů. Svými novými počiny přicházejí také Charlie Puth, Broken Bells a Darren Hayes.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Kabát: El Presidento

Skupina Kabát vydává nové album po sedmi letech. Jsou na něm písně dravé, balada, hravé i hudební překvapení. Obecně ale zůstala teplická pětice věrná svému stylu a potvrdila svou pozici na tuzemské rockové špičce.

Foto: Foto Warner Music , Novinky

Obal alba

Charlie Puth: Charlie

Charlie je třetí studiové album amerického popového zpěváka Charlieho Putha. Označil je jako své nejosobnější. Pracoval na něm nadvakrát, původní skladby nepoužil, jelikož na ně měl špatné ohlasy. Nakonec desce předcházelo vydání pěti singlů.

Foto: Foto Atlantic, Novinky

Obal alba

Broken Bells: Into The Blue

Americká indierocková kapela Broken Bells se na svém třetím albu rozhodla více přiblížit melodičtějším prvkům. Někteří kritici dokonce vidí ve zvuku její desky inspiraci liverpoolskou skupinou Beatles.

Foto: Foto Columbia , Novinky

Obal alba

Darren Hayes: Homosexual

Australský zpěvák Darren Hayes nahrál své páté album. Spojuje na něm popové prvky s elektronikou i rockem. Deska není ani veselá, není ani smutná, nicméně je rozhodně upřímná.

Foto: Foto Powdered Sugar , Novinky

Obal alba

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám