Hlavní obsah

Nová alba: Harry Styles, Stormzy, Adam Mišík a Pink Floyd

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pár dnů před vánočními svátky ještě poslaly na trh své albové nabídky hvězdy dneška. Harry Styles a Stormzy v nich nabízejí britskou chuť, Adam Mišík českou. Pink Floyd pak přinášejí ve svém box setu klasiku.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Harry Styles: Fine Line

Bývalý člen boybandu One Direction vydává své druhé studiové album. Harry Styles na něm pojí rock, pop a prvky psychedelie. Na desce je dvanáct skladeb, v nichž samozřejmě hraje podstatnou roli melodie.

Foto: Columbia

Nové album

Stormzy: Heavy Is Head

Nové album britského rapera Stormzyho, který se momentálně těší velkému zájmu fanouškovské obce. Britský The Telegraph kolekci šestnácti skladeb srovnává s deskami Johna Lennona a Robbieho Williamse.

Foto: Warner Music

Nové album

Adam Mišík: 2.0

Syn Vladimíra Mišíka, Adam, vydává své druhé album. Hlavním autorem všech deseti písní, které se na desce nacházejí, je sám mladý Mišík. 2.0 je vyrovnané dospělé album s moderním zvukem, prvky popu, rocku, R i rapu. Na desce s Mišíkem spolupracovalo šest producentských týmů.

Foto: Universal Music

Nové album

Pink Floyd: The Later Years

Nový box set britské skupiny Pink Floyd se zaměřuje na její tvorbu od roku 1987. Obsahuje pět CD, šest Blu-ray disků, pět DVD, dva singly na vinylech a knihu s fotografiemi. Na CD nosičích jsou zremixovaná alba A Momentary Lapse Of Reason (1987), Delicate Sound Of Thunder (1988), Live Recordings, 1987 & 1994 Unreleased Studio Recordings a záznam koncertu z Knebworthu z roku 1990.

Foto: Pink Floyd Records

Nové album

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám