Hlavní obsah

Nová alba: Doga, Linkin Park, Eminem a další

Právo, Jaroslav Špulák

Poslední možnost vybrat mezi albovými novinkami letošní vánoční dárek pro přátele nastává nyní. Na trhu je čerstvá deska rockové Dogy, stejně tak vzpomínka na Chestera Benningtona na koncertním albu kapely Linkin Park. Po čtyřech letech vyšla i nová deska Eminema.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová CD

Článek

Doga: Hard Werk

Foto: archív kapely

Nová alba

Desáté album karvinské rockové kapely Doga v sobě nese to nejlepší, co se za devětadvacet let existence formace v rámci psaní skladeb zrodilo. Písně jsou tvrdé, mají nosné melodie, je v nich hrubost i cit, zlepšily se texty a vše korunuje syrový hlasový projev zpěváka a kytaristy Izziho.

Linkin Park: One More Light Live

Foto: Warner Music

Nová alba

Koncertní záznam vystoupení americké skupiny Linkin Park na turné k poslednímu albu One More Light. V červenci spáchal zpěvák kapely Chester Bennington sebevraždu, album je vzpomínkou na něj.

Eminem: Revival

Foto: Interscope

Nová alba

Další album amerického rapera Eminema produkovaly mimo jiné i dvě legendy svého oboru, hiphopový Dr. Dre a studiový mistr a vyhledávaný producent Rick Rubin. Mezi hosty jsou Beyoncé, Alicia Keys, Ed Sheeran a další.

Asking Alexandria: Asking Alexandria

Foto: Sumerian

Nová alba

Na šesté studiové album britské kapely Asking Alexandria se do sestavy vrátil zpěvák Danny Worsnop. Kapela na něm mísí vlivy z hard rocku, synthpopu, metalu i hardcoru. Nahrála ostré a velmi výmluvné dílko.

Tomáš Kympl: Pánský klub

Foto: Supraphon

Nová alba

Pánský klub je kolekce písní Tomáše Kympla napsaných na slova Tomáše Belka. Stylově není ukotvené, v textech jsou příběhy, povšechně nesou nadsázku. Mezi interprety jsou Ladislav Boldy, Josef Dvořák, Jiří Hromada, Jan Hrušínský, Petr Janda, Michael Kocáb, Petr Kolář, Jiří Korn, David Kraus, Jiří Lábus, Daniel Landa, Josef Laufer a další.

Česká trojka & Jindra Vobořil: Krokodýlí farma

Foto: archív kapely

Nová alba

Českou trojku tvoří Josef Kůstka, Jiří Hes a Kryštof Hron. Spolu s Jindrou Vobořilem nahráli šestipísňové album, které se duchem vrací do sedmdesátých a osmdesátých let a sází na vokály a poctivé muzikantství.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám