Hlavní obsah

Nová alba: Alicia Keys, Ava Max či Keith Urban

Právo, Jaroslav Špulák

Alicia Keys se vydala novým směrem, Ava Max se po úspěšných singlech dočkala debutu, Keith Urban jede dál v countryových kolejích, Napalm Death se hlásí po pěti letech a Jiří Vondrák oslavuje narozeniny. To jsou základní prvky dnešní nabídky nových alb.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Alicia Keys: Alicia

Americká zpěvačka Alicia Keys vstupuje do další etapy své kariéry. Na své sedmé desce se vypravila do zvukově a hudebně více experimentálních vod, než u ní bylo zvykem. Dotkla se přitom i některých písniček, které už dříve vydala, a připravila několik duetů. Muzika na novince při poslechu především vyvolává určité nálady.

Foto: RCA

Nové album

Ava Max: Heaven & Hell

Ava Max se celosvětově prosadila se singlem Sweet But Psycho, který je z roku 2018, ale ještě na přelomu roku vévodil všem možným žebříčkům včetně těch u nás. Nyní vydala své debutové album, ve kterém pojí pop s taneční hudbou.

Foto: Warner Music

Nové album

Keith Urban: The Speed of Now Part 1

Countryový zpěvák Keith Urban je v Americe žánrovou hvězdou. Na scéně je od roku 1990 a novinka je jeho již jedenáctou studiovou deskou. I na ní předkládá fanouškům příjemné stylové písně. V té úvodní s ním zpívá Nile Rodgers z kapely Chic, v té následující Pink.

Foto: Capitol

Nové album

Napalm Death: Throes of Joy in the Jaws of Defeatism

Britští Napalm Death jsou na grindcoreové a deathmetalové scéně bezmála čtyřicet let. Jejich další album se pohybuje v žánru, kterému propadli a zůstali věrní. je to první počin po pěti letech.

Foto: Century Media

Nové album

Jiří Vondrák: Best Of 66

Brněnský spisovatel, dramatik, režisér a písničkář Jiří Vondrák se dožívá 66 let. K jeho jubileu vychází bilanční dvojalbum. Není jen přehlídkou archivních nahrávek, nabízí též současnou tvorbu Jiřího Vondráka.

Foto: Indies Happy Trails

Nové album

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám