Hlavní obsah

Nick Cave nepřijede

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Nick Cave & The Bad Seeds v Praze 30. května nevystoupí. Odkládá se celé evropské turné. Koncerty přesunují i Nick Mason a Einstürzende Neubauten.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Australský zpěvák Nick Cave

Článek

Management pracuje na potvrzení nového data koncertu, rozhodnout se má v řádu týdnů.

„Všechny stávající vstupenky budou platit i pro nové termíny,” vzkázal Nick Cave & The Bad Seeds.

Zpěvák, skladatel, spisovatel a herec začínal v sedmdesátých letech ve skupině The Birthday Party. Později založil partu Nick Cave and the Bad Seeds, která hraje dodnes. V letech 2006 až 2011 působil ve skupině Grinderman.

Green Day, Santana, Madonna i Pearl Jam ruší koncerty

Kultura

Cave napsal také romány A uzřela oslice anděla nebo Smrt Zajdy Munroa. Zahrál si ve filmech Nebe nad Berlínem či Rhinoceros Hunting in Budapest a podle jeho scénářů byly natočeny snímky The Proposition či Země bez zákona.

Koncert Van der Graaf Generator se přesunuje na 13. září (opět v Divadle Archa), zakoupené vstupenky jsou v platnosti.

Avizované britské a evropské turné se rozhodl přesunout i Nick Mason se svou kapelou Saucerful of Secrets. V dnešním prohlášení potvrdil tuto skutečnost jeho management a zároveň ohlásil nové termíny anglické části. Ta byla přesunuta na říjen tohoto roku. Evropská část turné naopak ještě potvrzena nebyla.

Nejdéle si počkají fanoušci formace Einstürzende Neubauten, která se chystala na svém turné The Year of The Rat Tour přestavit dlouho očekávané studiové album. Koncert se přesune až na květen nebo červen příštího roku. Zakoupené vstupenky zůstávají také v platnosti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám