Hlavní obsah

Nejskandálnější „únik“ na internet měla Britney Spearsová

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Server iLeaks, který informuje o písničkách, jež se dostaly nelegálně na internet, zveřejnil žebříček nejpozoruhodnějších „úniků“ v roce 2010.

Článek

Na prvním místě je kontroverzní americká vokalistka Britney Spearsová se skladbou Telephone.

Ta proslula jako duet zpěvačky Lady Gaga a její americké kolegyně Beyoncé a oficiálně vyšla na loňském albu Lady Gaga The Fame Monster.

Původně ji ale měla zpívat Spearsová a vyjít měla na jejím albu Circus (2008). Studiová verze se jí však příliš nepovedla a nahrávka měla navždy zůstat nezveřejněná. Kdosi ji ale získal a umístil na internet.

Lady Gaga se v anketě největších „úniků“ písniček na internet dostala na druhou pozici. Pomohla jí tam skladba Greatest/ Then You Love Me, která dosud nebyla oficiálně publikovaná, a není jisté, jestli se poté, co se dostala na internet, objeví na kolekci Born This Way, kterou Lady Gaga chystá na příští rok.

Foto: Milan Malíček, Právo

Lady Gaga v Praze

Třetí místo obsadila americká vokalistka Katy Perry s duetem California Gurls, který nazpívala ze Snoop Doggem.

Na internet se dostala dříve, než se v květnu letošního roku stala prvním singlem třetího studiového alba zpěvačky nazvaného Teenage Dream.

Foto: Profimedia.cz

Katy Perry

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám