Hlavní obsah

Nejhorší filmy podle RollingStonu: Suicide Squad, Will Smith, Pitt i Hanks

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Světové magazíny a servery už začínají s tradičním vyhlašováním nejhorších filmových propadáků roku. Jako první sestavil svůj seznam americký RollingStone. Mnohé z filmů ještě nebyly v českých kinech uvedeny.

Foto: Freeman Entertainment

Suicide Squad (Sebevraždený oddíl)

Článek

Na prvním místě trůní Suicide Squad, který slepil do jednoho filmu různé komiksové hrdiny. Velké naděje a pak zklamání, píše v kostce magazín: „Co Hollywood udělá, když posbíral partu top superhrdinů do jednoho filmu a vstoupil do hlubšího, temného, oslnivého světa ve stylu Christophera Nolana a trilogie Dark Knight? Skvělý nápad? Ne, ani trochu.“

Foto: Freeman Entertainment

Will Smith a Helen Mirrenová

Warcraft, zfilmovaná počítačová hra, zaujal druhé místo a bronz si vysloužila uplakaná Collateral Beauty: Druhá šance. Velmi nudný hollywoodský dojáček s překombinovaným zmateným scénářem ukazuje Willa Smithe jako ředitele reklamky, který překonává smrt dcerky.

Foto: Falcon

Tom Hanks a Felicity Jonesová.

Do seznamu se dostala i americká válečná romance Allied (Spojenci) režiséra Roberta Zemeckise, které vyčítají nedostatek chemie mezi hlavními postavami. Páté místo. Režisér Ron Howard se pokouší s Tomem Hanksem převádět na filmové plátno záhadologické knihy Dana Browna a posledním počinem je Inferno. Podle RollingStonu „bez života, bezbarvé a asexuální“.

Foto: Falcon

Alenka v říši divů: Za zrcadlem

Na šestém místě je Independence Day: Resurgence, opožděné pokračování akčního trikového filmu z devadesátých let. Sedmé místo a zase pokračování - tentokrát Alenka v říši divů: Za zrcadlem. Tento díl už nedělal Tim Burton, ale James Bobin, který podle magazínu „postrádá vizi svého předchůdce“. Průšvih pro Johnnyho Deppa.

Foto: Freeman Entertainment

Party je v plném proudu...

Osmý je americký nezávislý film American Pastoral a devátá Aliance, další teenagerská knižní sága, kterou nudně zfilmovali. Konečně na příčce desáté skončila Office Christmas Party (Pařba o Vánocích). Kritici čekali poměrně hodně od komedie, která má  hvězdy typu Jennifer Anistonové a Jasona Batemana, jenže i když některé jednotlivé gagy fungují, celkově je scénář dost hloupý, nedodělaný, ospalý. Jako bychom příběh viděli už desetkrát.

Reklama

Výběr článků

Načítám