Hlavní obsah

Návrat do L.A. 50. let. Ze slavné krimi L.A. Confidential se Spaceym bude série

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herec Walton Goggins se stane jednou z hlavních hvězd seriálu L.A. Confidential, retro série s nádechem noiru, která vychází z románu Jamese Ellroye, stejně jako slavný stejnojmenný film.

Foto: Profimedia.cz

Walton Goggins

Článek

V L.A. Confidential budeme sledovat tři detektivy z oddělení vražd na stopě sériového vraha, jednu zuřivou reportérkou a jednu herečku, to vše v atmosféře lesku i bídy starého L.A.

Goggins hraje namachrovaného detektiva Jacka Vincennese, kterému rozhodně nebude vadit namočit se do černých kšeftů a trochu se napakovat. Tuto postavu hrál v původním filmu Kevin Spacey, který je momentálně v klatbě kvůli údajnému obtěžování mladých chlapců, takže není nejmenší šance, že by dostal nějakou roli.

Film získal v devadesátých letech kultovní status mezi kritiky i fanoušky. Další role tehdy měli Russell Crowe, Guy Pearce, James Cromwell, Kim Basingerová či Danny DeVito. Skvostná sestava, která se ale těžko vrátí. Seriál se chce od filmu lišit a bude nabírat jiné herce. Scénář napsal Jordan Harper a pilotní díl produkují Arnon Milchan a Michael Dinner, který je i režisérem.

Reklama

Výběr článků

Načítám