Hlavní obsah

Mr. Bean hraje "ujetého" kazatele

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příští rok v březnu by se měl v českých kinech objevit nový britský film Keeping Mum (český název ještě oficiálně není znám) s Rowanem Atkinsonem, který proslul jako Mr. Bean. Hraje v něm kazatele, který je poněkud odtržený od reality a nevšimne si, že ho manželka podvádí.

Článek

Hlavní role ve filmu režiséra Nialla Johnsona obsadili kromě Atkinsona Kristin Scott Thomasová, Maggie Smithová a Patrick Swayze.

Příběh se odehrává v městečku Little Wallop, kde sídlí zbožný reverend Walter Goodfellow s ženou Glorií a svými dvěma dětmi. Gloria se snaží udržet dekorum vikářovy ženy, ale brzy zjistí, že její děti a její beznadějný manžel ji prostě neuspokojují a tak podlehne touze po dobrodružství.

Pomáhá jí hospodyně Grace - okouzlující dáma, která má svoji vlastní definici vedení domácnosti a neuvěřitelnou dovednost na řešení problémů. Ta se rozhodne vzít vše do svých rukou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám