Hlavní obsah

Monstrózní Fantom opery nedorazí, vstupné se vrací

Novinky, Stanislav Dvořák

Představení muzikálu Fantom Opery, která se měla odehrát na obřím pódiu pražské O2 Arény ve dnech 20. - 23. listopadu se kvůli technickým problémům ruší. Vstupné se bude vracet na prodejních místech Sazky.

Foto: Profimedia.cz

Fantom opery inspiruje již téměř sto let filmaře i divadelníky.

Článek

"Pořadatel bude s producenty jednat o nových termínech, pravděpodobně v rámci příštího Evropského turné. Muzikál vyžaduje náročné produkční zajištění včetně kompletní stavby divadelního jeviště se systémem pojízdných kulis. Od začátku jsme věděli, že právě systém pojezdu a výměny kulis je u tohoto představení klíčový a bude nutné tento systém vyrobit na míru. Při jejich výrobě došlo k problémům, které se bohužel ani přes veškeré úsilí nepodařilo odstranit tak, aby nebyla ohrožena kvalita představení. Velmi se tímto omlouváme všem divákům, kteří si zakoupili vstupenky," říká mluvčí projektu Barbora Vokatá.

Scéna se v průběhu představení měla měnit více než dvacetkrát. Diváci měli vidět reprodukci původního lustru a opony Pařížské opery, napodobeninu hřbitova i Fantomovo děsivé podzemní doupě.

Pro muzikál byly vyrobeny stovky složitých kostýmů a benátských masek. Osvětlení navrhla Marcia Mader, držitelka broadwayské ceny.

"Vrátit vstupenku bude možné na jakémkoliv prodejním místě Sazka, a.s. Přesný termín zahájení vracení vstupného bude zveřejněn na internetových stránkách www.sazkaticket.cz," dodala mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám