Hlavní obsah

Miloš Kopecký namluvil povídky, hry i glosy

Audiokniha Miloše Kopeckého na 2CD nabízí téměř 20 hodin záznamů ze Supraphonu, České televize, Českého rozhlasu, Opusu a také soukromých sbírek. Dvojalbum vyjde pod názvem Miloš Kopecký – Známá i neznámá tvář.

Foto: Supraphon

Miloš Kopecký

Článek

Kopecký, jeden z nejoriginálnějších český herců, by se 22. srpna 2022 dožil 100 let. Audiokomplet obsahuje písničky, literární díla různých autorů i jeho vlastní povídky a glosy.

Mimo jiné Dekameron, Epištoly k nesmělým milencům, Dva na Olympu, Umění milovati, O Nosáčovi, Špatně vyučený čaroděj, Literární a jiné poklesky, Obraťte, na druhé straně jsem já, Večer s Milošem Kopeckým, S Mikrofórem v Redutě, Zavěste, prosím, volá Semafor, Za dverami je Miloš Kopecký, Večer s Milošem Kopeckým, Svět Jaroslava Ježka, Miláček Ornifle, Lakomec, Věc Makropulos a desítky dalších.

Již dříve vyšel audio záznam hry Ptákovina od Milana Kundery, kde Miloš Kopecký exceluje v hlavní roli psychopatického ředitele školy.

Výpravný booklet nového 2CD obsahuje dobové fotografie a fragment z vlastního životopisu Kopeckého. Miloš Kopecký – Známá i neznámá tvář vyjde 26. srpna.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám