Hlavní obsah

MFF KV: Pojďte do divadla na Tros Sketos. Zeptejte se hvězdného Rushe

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejen filmy je živ festivalový divák milující umění. Vedle plných sálů nabízí 56. ročník MFF KV i jiné kulturní akce: výstavy, koncerty, přednášky a divadelní představení. K těm nejočekávanějším patří čtvrteční vystoupení uskupení Tros Sketos a přidaný KVIFF Talk s Geoffreym Rushem.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Geoffrey Rush před karlovarským Puppem.

Článek

Tros Sketos: pod civilními jmény je znáte jako Jaroslav Róna, Aleš Najbrt a František Skála – se na festival vracejí po dvaceti letech.

Tehdy se pánové stali hrdiny nejúspěšnější festivalové znělky, v níž neúčinkovaly filmové hvězdy. Natočil ji David Ondříček.

Foto: Kateřina Farná, Právo

Během vernisáže vystoupil umělecký band Tros Sketos (František Skála, Aleš Najbrt a Jaroslav Róna), vzápětí si chvíli kreslili, až vzniklo tohle pěkné auto.

Letos své umění ukážou ve čtvrtek v Karlovarském městském divadla od 22:30. Dobrou zprávou je, že lístky ještě jsou.

Zeptejte se hvězdy

A než usednete v divadle, můžete ve čtvrtek stihnout KVIFF Talk s Geoffreym Rushem. Proběhne v Kongresovém sále v hotelu Thermal, a to od 14.00. Akce je veřejná, položit otázku herecké hvězdě tedy můžete i vy.

Reklama

Výběr článků

Načítám