Hlavní obsah

MFF KV bude přenášen pro fanoušky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už loni mohli být fanoušci po celém světě spojeni s Mezinárodním filmovým festivalem v Karlových Varech díky oficiální online televizi KVIFF. TV LIVE. Ani letos nebude na 56. ročníku chybět. A od 1. do 9. července, po dobu konání festivalu, jehož mediálním partnerem je Právo, bude divákům zprostředkovávat jeho nejdůležitější momenty.

Foto: Petr Horník, Právo

Od jubilejního 35. ročníku Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary v roce 2000 má Křišťálový glóbus podobu dívky zvedající křišťálovou kouli.

Článek

KVIFF. TV také nově obsahuje knihovnu více než pěti set filmů a už nyní divákům nabízí například festivalový warm-up v podobě snímků jako Amélie z Montmartru nebo Marťanské lodě, které byly úspěšně uvedeny v programu festivalu v předešlých letech.

Festival živě

„Chceme, aby se diváci v našem online kině cítili skvěle, proto vedle kvalitních filmů nabídneme i pestrý alternativní obsah, který emoci z viděných snímků umocní a nabídne další, neméně vzrušující rozměr mimořádného diváckého zážitků,“ uvedl umělecký ředitel festivalu Karel Och.

Thermal bude do filmového festivalu připraven

Domácí

Na KVIFF. TV budou pro diváky každý den připraveny festivalové zprávy s přehledem stěžejních událostí a rozhovory se zajímavými hosty.

Filmovou inspiraci na každý den zajistí dramaturgický tým v čele s Ochem. Lidé budou moci živě sledovat přenosy ze slavnostního zahájení, úvodů k filmům i příjezdů na červený koberec či soutěže o festivalové ceny.

 Předplatné se slevou

Bezprostředně po festivalu KVIFF. TV nabídne i několik snímků z letošního programu a naplno odstartuje své celoroční fungování. Její filmová nabídka se bude rozšiřovat každý týden.

Karlovarský festival ocení Boleslava Polívku

MFF KV

Všechny filmy jsou divákům dostupné k přehrání či stažení formou jednorázového nákupu, naprostou většinu filmů mohou získat s měsíčním či ročním předplatným, filmové novinky nad rámec předplatného pak předplatitelé mohou získat s výraznou slevou.

Reklama

Související témata:

Související články

Skupina KVIFF koupila majoritu v Aerofilms

Skupina KVIFF Jiřího Bartošky a Rockaway Capital, která vlastní Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary, koupila majoritní podíl v distribuční společnosti...

Výběr článků

Načítám