Hlavní obsah

Karlovarské hemžení z výšky: Časosběrné video ukazuje davy před červeným kobercem

Právo, laz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zahájení 54. ročníku Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary si tradičně nenechaly ujít davy fanoušků. Ti prostor před karlovarským hotelem Thermal v pátek odpoledne zaplnili už více než hodinu před příjezdem prvních hvězd, jak zachycuje časosběrné video.

Časosběr ze zahájení KVIFFVideo: Novinky

 
Článek

Červený koberec, sochy s glóby a nablýskaný vchod do stárnoucího hotelu Thermal. Tradiční kulisy před příjezdem limuzín s českými i zahraničními hvězdami filmového plátna. A také prostředí, které každoročně láká davy diváků. Časosběrné video ukazuje, jak se postupně vyhrazený prostor plnil.

Foto: Petr Horník, Právo

Julianne Mooreová a Bart Freundlich na červeném koberci před karlovarským hotelem Thermal

Hlavní špička příjezdů hvězd začala od pěti hodin odpoledne. Za největší zahraniční osobnost je v lázeňském městě považována americká herečka Julianne Mooreová. Ta později tentýž večer převzala Křišťálový glóbus.

Foto: Petr Horník, Právo

Prezident filmového festivalu Jiří Bartoška s manželkou Andreou Bartoškovou

Hlavní program pokračoval od devíti hodin uvnitř hotelu, následoval koncert a ohňostroj. Festival potrvá do 6. července.

Zahajovací program KVIFF 2019Video: Novinky

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám