Hlavní obsah

Herec Robert Pattinson pozdravil diváky ve Varech česky

Novinky, Lenka Hloušková, Lucie Sieglová
Aktualizováno

53. ročník MFF KV za pár hodin skončí vyhlášením výsledků. Do Karlových Varů dorazila poslední velká filmová hvězda, herec Robert Pattinson. V tamním městském divadle uvedl snímek Tulák (Rover). „Česky umím jen ahoj,” pozdravil na úvod diváky v sále.

Záznam: Herec Robert Pattinson uvedl ve Varech film RoverVideo: Novinky

 
Článek

Snímek publiku uvedl následovně: „Díky, že jste přišli a díky festivalu, že Tuláka promítá. Ten film je pro mě opravdu speciální, scénář k němu mě okamžitě oslovil a věděl jsem, že ho chci točit. O tu roli jsem vážně bojoval,“ řekl s tím, že šlo o naprostý protiklad než to, co dělal do té doby.

Pokračoval, že kvůli roli v Tulákovi prošel u režiséra doma tříhodinovým a posléze dalším čtyřhodinovým konkurzem. A myslel si tak, že ji má takzvaně v kapse.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Hvězda dorazila. Robert Pattinson přijel k Městskému divadlu v Karlových Varech.

„Pak jsem zjistil, že ostatní procházeli tím samým,” doplnil s tím, že do budoucna plánuje hrát především v nekomerčních projektech. A to, ač - jak přiznal - Tuláka příliš diváků ve světě zatím nevidělo.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Hvězda dorazila. Robert Pattinson přijel k Městskému divadlu v Karlových Varech.

Pattinsona vyprovodil z jeviště dlouhý, nadšený potlesk. S diváky v zádech si z jeviště udělal také snímek.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Robert Pattinson ve Varech.

Foto: Milan Malíček, Právo

Robert Pattinson ve Varech.

Netradiční western

„Guy Pearce a Robert Pattinson hrají ve futuristickém westernu z nepříliš vzdálených časů, kdy po kolapsu ekonomiky lidem mnoho nezbylo. Když bývalému vojákovi Erikovi ukradnou i poslední majetek, rozhodne se, že to nenechá jen tak. Před úspěšným uvedením v domovské Austrálii byl snímek představen v programu festivalu v Cannes,” popisuje snímek oficiální web festivalu kviff.com.

Foto: Profimedia.cz

Láska, která se liší od normálu, to je příběh dívky Belly Swanové a upíra Edwarda Cullena ze ságy Stmívání (na snímku jejich filmoví představitelé Kristen Stewartová a Robert Pattinson).

Hvězda ságy Stmívání Pattinson převezme následně v podvečer na závěrečném ceremoniálu Cenu prezidenta MFF Karlovy Vary Jiřího Bartošky.

Reklama

Výběr článků

Načítám