Hlavní obsah

Do Varů dorazil americký herec Jeremy Renner, zraněný

Novinky, Lenka Hloušková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Ve čtvrtek odpoledne dorazil do Karlových Varů americký herec, hollywoodská hvězda Jeremy Renner. Stal se tak další mezinárodní hvězdou 52. ročníku filmového festivalu. Z automobilu vystoupil evidentně zraněný.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Jeremy Renner

Článek

Podle amerických a britských médií si obě ruce  poranil před několika týdny při filmovém natáčení. Podle deníku Daily Mail si končetiny pochroumal 22. června při práci na novém snímku v americké Atlantě.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Jeremy Renner se vítal s lidmi z festivalu.

Speciální dlaha kryje jeho levé zápěstí, druhou ruku chrání fixace až po loket. Incident potvrdil sám před několika dny fotografií na instagramu. Jeho fanoušci mu obratem popřáli rychlé uzdravení a popřáli mu, aby již nikam nepadal.

Čestné uvítání

Před hotelem Pupp jej osobně přivítal prezident festivalu Jiří Bartoška.

Hlavní představitel šesti Oscary oceněného filmu Smrt čeká všude, hvězda akční série Avengers, filmu Captain America a dvou pokračování Mission Impossible se zúčastní sobotního závěrečného ceremoniálu. Uvede na něm snímek Příchozí.

Převezme také z Bartoškových rukou Cenu prezidenta MFF KV.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Jeremy Renner a Jiří Bartoška, prezident MFF KV

Reklama

Výběr článků

Načítám