Hlavní obsah

Mel Gibson chystá velkolepý akční comeback i podivínského vědce

Novinky, Stanislav Dvořák

Mel Gibson si v minulosti tak trochu zazdil kariéru nevhodnými opileckými komentáři a přišel o role, ale zdá se, že hřích už byl zapomenut. Letos ho obsadili do několika filmů včetně Boss Levelu, což je podle studia „silný, akcí nabitý titul”, kterému věří.

Foto: Profimedia.cz

Mel Gibson

Článek

Boss Level vstoupí do amerických kin v roce 2019 díky Entertainment Studios. Vedle Mela Gibsona si zahrají Frank Grillo, Ken Jeong a Naomi Wattsová.

Gibson má být starým vysloužilým vojákem, který si ještě pamatuje pár triků ze speciálních jednotek. Ocitne se v jakési blíže nespecifikované smyčce, která způsobuje, že každý den zemře. Musí zjistit, jak je to možné, a dostat se ven. Film natáčí v americké Atlantě režisér Joe Carnahan.

„Boss Level je silný, akcí nabitý a horečně očekávaný titul,” tvrdí ředitel Entertainment Studios Byron Allen.

Foto: Milan Malíček, Právo

Ještě předtím bude ale dokončen jiný Gibsonův film úplně jiného žánru, který nezapadá do obvyklého modelu akčních chlápků. The Professor and the Madman se odehrává v devatenáctém století. Profesor James Murray pracuje v Oxfordu na slovníku angličtiny a z blázince mu posílá tisíce slovníkových položek jakýsi Dr. William Minor. Podivína z ústavu hraje Sean Penn, jenž tak poprvé spolupracuje s Gibsonem. Scénář dramatu, které nevypadá jako primárně komerční film, sepsali John Boorman a Todd Komarnicki.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám