Hlavní obsah

Madonna zrušila koncerty, trpí zdrcujícími bolestmi

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka Madonna zrušila koncerty, které se měly konat v Bostonu od 30. listopadu do 2. prosince v rámci turné Madame X. Důvodem jsou vážné zdravotní potíže.

Foto: ČTK/APInvision - Chris Pizzello

Madonna

Článek

Zpěvačka si už dříve v San Francisku postěžovala, že jí dělá potíže přetržený vaz. Bolesti, kterými trpí, jsou prý zdrcující.

“Prosím odpusťte mi tento nečekaný zvrat událostí. Vystupovat každý večer mi přináší tolik radosti a zrušit to je pro mě trest, ale bolest, kterou teď trpím, je zdrcující a musím odpočívat a poslouchat doktory, abych se mohla vrátit silnější a lepší a pokračovat v cestě Madame X s vámi všemi,” vzkázala zpěvačka.

Promotér Live Nation potvrdil zrušení koncertů bez náhrady. Není prý možné najít nové termíny, protože kalendář je příliš zaplněný. „Peníze budou automaticky vráceny na kreditní kartu, ze které byly placeny,” dodal.

Stará a bezvýznamná Madonna. BBC Radio 1 ji odmítá hrát

Kultura

Na aktuálních koncertech Madonna opustila tradiční stadiony a haly a netypicky vystupuje v malých prostorách. Turné Madame X se vztahuje ke stejnojmennému albu, které vyšlo v červnu.

V poslední době zrušila už několik vystoupení. Odložila jedno v New Yorku kvůli produkčním problémům a další odvolala kvůli zranění. Jedno odpadlo i v Los Angeles.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám