Hlavní obsah

Madonna vyrazí na turné oslavující čtyřicet let kariéry. Prahu vynechá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vancouver, Londýn, Berlín nebo Amsterdam. To jsou města, kam v příštích týdnech zavítá legenda popu zpěvačka Madonna. Své nejnovější turné nazvala Madonna: The Celebration Tour. Odstartuje v Kanadě 15. července a poběží až do 1. prosince, kdy skončí v Amsterdamu. Lístky se začaly podle jejího webu již prodávat.

Madonna oznámila turné oslavující 40 let jejích hitůVideo: Reuters

 
Článek

Zpěvačka, nejprodávanější ženská hudebnice všech dob, během své koncertní šňůry projede kus severní Ameriky a Evropy. Na každém koncertu zazní její největší hity, které během kariéry nahrála. Na seznamu jich je podle AP 38. Celkem zavítá do 35 měst. Přičemž v New Yorku a v Paříži vystoupí dvakrát.

Foto: ČTK/AP

Madonna přizvala ke spolupráci na desce i kolegyni Katy Perry.

„Jsem nadšená, že mohu projít co nejvíce písní, a doufám, že svým fanouškům nabídnu show, na kterou čekali,“ uvedla Madonna při představení turné.

Nejblíže Česku zahraje 28. listopadu, a to v berlínské Mercedes-Benz Areně. Vstupenky jsou podle Madonniných internetových stránek k dostání od pátku 20. ledna, další půjdou do prodeje 27. ledna.

Anketa

Jste ochotný/ochotná jet na koncert milovaného zpěváka/milované zpěvačky i mimo ČR?
Ano
35,9 %
Ochota by i byla, ale nemám na to peníze
4,9 %
Ne
59,2 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 103 čtenářů.

Na webu také Madonna uvádí, že speciálním hostem turné bude zpěvačka Bob the Drag Queen.

Reklama

Související témata:
Madonna: The Celebration Tour

Výběr článků

Načítám