Hlavní obsah

Madonna nabídne záznam ze svého turné

Právo, Jaroslav Špulák

Americká zpěvačka Madonna loni absolvovala světové MDNA Tour. Odbylo se u příležitosti vydání jejího alba MDNA. Čítalo 88 koncertů, navštívilo 29 zemí, v nich potěšilo více než 2,2 miliónu fanoušků a vydělalo 305,2 miliónu dolarů.

Foto: ČTK/AP/John Shearer

Zpěvačka na svém loňském MDNA Tour v Los Angeles

Článek

Vydavatelství Universal Music aktuálně oznámilo, že chystá na DVD a blue ray k vydání sestřih z několika koncertů zmíněného turné. Záznam se bude jmenovat jednoduše MDNA Tour a na trhu se objeví 23. srpna.

„Madonna strávila celých šest měsíců sestavováním a stříháním jednotlivých záběrů z několika různých koncertů, které snímalo třiceti kamer. Péči věnovala každému záběru i tomu nejmenšímu detailu, aby kreativní vizi celé show dovedla k dokonalosti. Každá píseň je jako krátký film. Je to lepší než jakýkoli 3D film,“ komentuje vznik koncertního záznamu režisér a vrchní editor Danny B. Tull.

„Má show je jako cesta ducha z temnoty na světlo. Částečně je to filmově-muzikálové divadlo, část je čistá podívaná pro oči a část hodně intimní umělecké vystoupení,“ dodává zpěvačka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám